Product Code: Cheesy Ball Keropok Lekor
Availability: In Stock
MYR19.00
Ex Tax: MYR19.00

Cheesy Ball Keropok Lekor

25 biji ya dalam satu pack + FREE sos pekat likat


Bukan yang panjang2 je,,yg bulat pun adaaa..ada cheese tarik lagi dalam tuuu

Kalau org datang rumah ke,boleh la jamu ni kan?

Kalau xde idea nk makan apa untuk kudap2 petang,boleh goreng keropok lekor cheese ball ni 


Berapa lama keropok lekor frozen tahan ?

Keropok lekor dalam peti sejuk beku tahan dalam 5-6minggu, manakala di chiller cuma bertahan 1-2 hari . Kami tidak galakkan letak keropok lekor di luar peti ais dalam keadaan tidak frozen kerana keropok lekor ni penuh dengan isi ikan yang segar. Jadi, faham2 lah kalau ikan diletakkan lama di luar apa jadi. Haa, gituuu.


There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!